Reklam

Subay oyunları - Savaş oyunu oyna

Subay Oyunu

Subay OyunuSüper bir savaş oyunu olan subay oyunu ile düşmanların üzerine saldırmaya hazırmısınız? Büyük bir savaş oyunu olan Subay Oyunu ile düşmanın üzerine cesur bir şekilde saldırmalısınız. Mükemmel görsel efektleri ile Subay Oyunu oldukça beğeni kazandı. Dikkat edin bu güzel asker oyunu ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak ve kendinizi bir cephede savaşırken bulacaksınız. Komutan oyunu olarak da bilinen Subay Oyunu ile nefes kesici atmosfer sizi ele bekliyor. Subay Oyununda komando askeri olan kahraman subayı kontrol etmek için mouse kullanmanız yeterlidir. Savaş ilerledikçe başka askerlerde size katılacak ve oyun her geçen dakika daha zevkli ve heyecanlı olacaktır. Oyunbus savaş oyunları kategorisinde bulunan Subay Oyunu ile iyi oyunlar diler.

Anasayfa » Savaş Oyunları » Subay Oyunu
(7 kere oylandı, ortalama puan 4,43)

tam ekran resmi

Yorum yaz

Reklam
Reklam

oyun

Türkiye'nin kaliteli oyun sitesi oyunbus.com sitesine hoşgeldiniz. Yetişkin ve çocuklar için birbirinden güzel oyunlar bulunmaktadır. Oyunbus.com hergün en yeni ve kaliteli oyunları eklemeye devam ediyor. Oyunbus.com oyun sitesinde kız oyuncularımıza yönelik yemek oyunları, giysi giydirme oyunları ve makyaj oyunları sunuyor. Erkekler içinse araba ve yarış oyunları, dövüş ve spor oyunları, motor oyunları ve 3d oyunlar sunuyor. Yetişkinler için de kağıt oyunları, sudoku oyna, mahjong oyna, satranç oyna, bubble oyunları, çiftlik ve zeka oyunları ile eğlenceli zamanlar sizi bekliyor.